JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

18Jul

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku nabavke usluga izvršenja predocjene i ocjene za FSC certifikat, br.66/22

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 28.07.2022.

Na osnovu člana 70. Zakona o javnim nabavkama BiH (Službeni glasnik BiH, br. 39/14), a shodno Zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda Komisije za javne nabavke od 13.07.2022. godine, donosi se slijedeća

O D L U K A

o izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku nabavke usluga izvršenja predocjene i ocjene za FSC certifikat, br.66/22

Na osnovu javnog  poziva o nabavci broj: 66/22 – Otvoreni postupak za nabavku usluga izvršenja predocjene i ocjene za FSC certifikat, za potrebe JP ''ŠPD ZDK'' d.o.o. Zavidovići, proveden je postupak prikupljanja i otvaranja ponuda.

Komisija za javne nabavke je u Zapisniku o javnom otvaranju ponuda, konstatovala da je na navedeni javni poziv, prispjela jedna blagovremena ponuda, i to od ponuđača “SOIL ASSOCIATION”.

Uvidom u pristiglu dokumentaciju ponuđača, Komisija je konstatovala da je ponuđač dostavio ponudu u skladu sa tenderskom dokumentacijom i da ispunjava zahtjeve Ugovornog organa koji se tiču kvalificiranosti ponuđača za učešće u predmetnom postupku javne nabavke, odnosno da je pristigla ponuda formalno - pravno ispravna.

Na osnovu navedenog, donesena je odluka o prihvatanju ponude ponuđača “SOIL ASSOCIATION”, kao najpovoljnije prispjele ponude.

Odluku možete preuzeti ovdje. 

Protiv ove Odluke, može se izjaviti žalba direktoru JP “ŠPD ZDK” d.o.o. Zavidovići u roku od 10 (deset) dana od dana prijema odluke.