JAVNI POZIVI

Početni datum
Krajnji datum

13Jun

Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača u postupku nabavke usluga rada građevinske mehanizacije za PJ"Šumariju Žepče", br. 40/19

ZATVORENO

DATUM ZAVRŠETKA: 24.06.2019.

Na osnovu člana 69. i člana 70. Zakona o javnim nabavkama BiH (Službeni glasnik BiH, br. 39/14), a shodno Zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda Komisije za javne nabavke od 11.06.2019. godine,  donose se

O  D  L  U  K  A

         O izboru napovoljnijeg ponuđača

(Nabavka usluga rada građevinske mehanizacije, br. 40/19)

Na osnovu javnog poziva o nabavci predmetne usluge broj 40/19 – Otvoreni postupak za nabavku Usluga rada građevinske mehanizacije, za potrebe JP ''ŠPD ZDK'' d.o.o. Zavidovići, proveden je postupak prikupljanja, otvaranja i ocjene ponuda.

U Zapisniku o javnom otvaranju ponuda konstatovano je da su pristigle tri(3) ponude za učešće u nadmetanju po navedenom javnom pozivu, i to od ponuđača „GP HELDOVAC“d.o.o. Žepče, „HAJDIĆ“d.o.o. Maglaj i „IKAN“d.o.o. Zavidovići . Ponude su dostavljene na propisan način, numerisane, uvezane i u skladu sa zahtjevima iz tenderske dokumentacije.

U skladu sa kriterijem Najniža cijena tehnički zadovoljavajuće ponude, kao napovoljnija ponuda, prihvata se ponuda ponuđača „IKAN“d.o.o. Zavidovići, sa ponuđenom cijenom od 18.000,00 KM. Procijenjena vrijednost nabavke je 20.750,00 KM.

Odluku možete preuzeti ovdje.

Protiv ovih odluka može se izjaviti žalba direktoru JP “ŠPD ZDK” d.o.o. Zavidovići u roku od 10 (deset) dana od dana prijema odluke.