Novosti

24Jun

Javni uvid u Nacrt Plana upravljanja Spomenikom prirode "TAJAN"

POZIV ZAINTERESOVANIM SUBJEKTIMA DA SUDJELUJU U JAVNOM UVIDU

Obavještava se zainteresovana javnost da je kompanija "nLogic Advisory" d.o.o. Sarajevo, koja je izabrana kao najpovoljniji ponuđač u postupku javne nabavke usluga Izrade Plana upravljanja Spomenikom prirode “TAJAN”, Javnom preduzeću “Šumsko – privredno društvo Zeničko – dobojskog kantona” d.o.o. Zavidovići, dostavila Nacrt Plana upravljanja Spomenikom prirode “TAJAN”.

Kako bi se osiguralo učešće javnosti u procesu donošenja Plana upravljanja, a u skladu sa Zakonom o proglašenju Spomenika prirode “TAJAN” i Zakonu o zaštiti okoliša, Javno preduzeće "Šumsko - privredno društvo Zeničko - dobojskog kantona"d.o.o. Zavidovići,  odnosno Upravitelj i kompanija "nLogic Advisory", stavljaju na Javni uvid Nacrt Plana upravljanja Spomenikom prirode “TAJAN”.

Javni uvid se vrši radi dobijanja dodatnih prijedloga, komentara i sugestija na Nacrt Plana upravljanja Spomenikom prirode “TAJAN”.

Zainteresovana javnost može da izvrši uvid u Nacrt Plana na web stranici preduzeća - u linku ispod teksta, a prijedlozi, komentari i sugestije, mogu se dostaviti u pisanoj formi na utvrđenom obrascu, u roku od 30 dana od dana javnog objavljivanja, na adresu Javnog preduzeća “Šumsko-privredno društvo Zeničko – dobojskog kantona”d.o.o. Zavidovići (Alije Izetbegovića br. 25, 72 220 Zavidovići ili e-mail: info@spdzdk.ba).

S tim u vezi, u nastavku možete preuzeti:

Nacrt Plana upravljanja Spomenikom prirode “TAJAN”.

Obrazac za prijedloge, komentare i sugestije na Nacrt Plana.